2010-11-30

Varit och tränat på sportlife. Sitter och ...

foto0139 (MMS)

Varit och tränat på sportlife. Sitter och njuter av en god sallad. /E

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-29

Kolla in!

Kolla in mina nya länkar här till höger!

//E

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-28

En trevlig vecka och helg!

Hej!

E allt bra med er?
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade typ 13 och fortsatte med min låt som jag håller på att skriva, den kommer bli grym, det är en hemlis än så länge vad den handlar om!

Sen gjorde jag lite havregrynsgröt och toppade med lite kaneläpple som jag gjorde i ugnen igår, d va görgott!
Jag tror att jag ska städa sedan, det behövs!

Havregrynsgröt o kaneläpple i ugnen


Igår var jag på Liseberg och checkade läget, det var väldigt mycket folk och kallt, men helt okej, stannade bara en stund, rätt mysigt att rulla runt drinne o se vad som sker!



Så fin!


Efter Lisebergsbesöket körde jag över vägen o in på focus,  jag gillar den affären!  stort, tillgängligt o bra!
Jag blev sugen på lite glögg så jag köpte två flaskor, göttt att ha nu i juletid!

I måndags började jag träna på gymmet i gen, efter en alldeles för lång paus hehe, fick lite styrka och tog tag i det igen!
Mitt knä är ju inte det bästa just nu så jag körde mycket överkropp och de har en armcykel där, skitbra är den, körde som en galning! det är görskoj!

I tisdags var det möte på Move & Walk, det handlade om hur situationen  ser ut för oss som fyller/fyllt 20, och hur vi ska gå till väga för att få träna KP eftersom det blivit svårare för oss pga nytt avtal och sånt. Lars Mullback var där och berättade vilka erfarenheter han har av M&W, det var väldig intresssant! Kolla in hans filmer om Konduktiv pedagogik på move & walks hemsida!

 Nu kan man även filma med sin mobil och mms:a in eller skriva "Min historia"- om vad man tycker och hur det har hjälpt dig/er med metoden! Gör det!



www.movewalk.se

Upp till kamp!


//Ewe

Postat i Allmänt | Comment (7) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-22

Cornelis och Biggest loser final

Hej på er!

I lördags var jag som sagt på bio och såg Cornelis, med Pontus. Den var riktigt bra. Hans-Erik Dyvik Husby spelar Cornelis väldigt bra, den är mycket sevärd! Kolla in den!!

Cornelis Wreeswijk



Tack Pontus för en trevlig kväll!




Ikväll kl: 20:00 är det final i Biggest Loser Sverige, det ska bli riktigt spännade och se vem som vinner. Det står ju emellan KF och Maria och jag håller stark på Maria, men vad jag känner och tror är att KF kommer vinnaa, eftersom han vägt mest av  dom och har haft mer och tapppa, så jag tror att han också gått ner mest av dom procentuellt också, men man vet aldrig, så det ska bli kul att se ikväll!
Kollade på Efter tio nu idag, Rune och Florence var där från BL, de snackade blandánnat om sömnapné, men shit vad de har förändrats! Kul!

BL gänget



Nu ska jag dra iväg en stund! Ha det gott!

Kram!
/E


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-21

Hej! Testar och skickar iväg ett inlägg vi...

Hej! Testar och skickar iväg ett inlägg via mobilen :) /E

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-20

farligt spel och ett bloggtips!!!

Hej!

Har ni sovit gott?

Själv har jag inte sovit så mycket hehe, faastnat i spelet igen, blev väl 5 h inatt tror jag, jaja, kul e det iallafall, det är ju huvudsaken! Nu har jag blivit av med alla vapen iofs så det är lite svårare att klara av uppdragen när det kommer för många och attackerar en, det gäller att ha mycket painkillers och köra de stora bilarna, eftersom de har vapen uppe på flaken..haha nice game!

Dags att städa lite idag, därför e jag uppe lite tidigt, men det får man ta!

Filmen ska bli spännande idag, den ser jag fram emot!





Kolla föresten in bloggen George - med liemannen bakom axeln:

http://georgeschottl.wordpress.com/

 En jätteintressant person vars blogg jag följ sedan Himelen kan vänta sändes på SVT1 för typ ett årsedan.




I serien fick man följa 5 personer som fått ett fruktansvärt besked som skakar om deras liv totalt. Jag fastnade totalt för det programmet eftersom människorna hade sådan gnista, deras ögon lös av vilja- att få vara friska och leva ett normalt liv! Personerna berättade om deras liv, hur det är att leva med en livshotande sjukdom sjuk i b.la cancer och ALS.

George fick en allvarlig typ av cancer och fick ett besked om att han bara skulle få leva i 6 mån....Mitt upp i allt, George och Sara hade pecis gift sig och skulle skaffa hus, men läkarna avrådde de från att göra detta. Men de bestämde sig för att inte lyssna på deras rekomendationer, utan ville såklart leva så mycket det bara gick, de köpte hus och gjorde allt de hade tänkt att de ville. George fick chansen att vara med i ett forkningsprojekt som gjort att han mår bättre idag, jag tror att han fick diagnosen 2006 och vad jag kan räkna så har det lätt gått över sex månader sedan han fick sin "dom" helt otroligt!!! =)

Så snälla läs,  det ger iallafall mig väldigt mycket, jag har själv inte drabbats av cancer eller något sådant men jävlar vilken kraft George ord ger mig - att fortsätta kämpa och vilja fortsätta framåt, trots sina svårigheter!


Ha det gott!
//E
Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-20

Änna lite olika

Hej på er!

Hur e det med er?

Idag har jag typ inte gjort nånting, bara slappat sovit länge och spelat Far cry 2 hehe, farligt att fastna i ett spel sådär. Man tror att man har spelat i en halvtimme, men i verkligheten har man spelat i 2.5 timmar...jaja, helt ok iaf. Synkade datorn med tv:n så det blev en riktigt go känsla o spela! det gillar vi!

I måndags träffade jag en kompis i nordstan, vi fikade och snackade lite...eller iallafall så mycket det gick för det gick typ inte att höra vad nån sa eller vad man tänkte, för det var en gubbe där som spelade piano.....ja väldigt......inte så bra....det lät typ samma hela tiden, men det gick bra ändå, det var en skoj dag! vi gick runt i några affärer och bara snackade liksom, kul var det!
Tack för en rolig dag Andy!

Annars händer det inte så mycket, jag var på HMC igår och diskuterade stolen, det var positiva vindar, gött det! Efter det så åkte jag hem till morsan en stund, klappade Bäbiz litegrann och myste, saknar den lilla snöbolllen!
 

Bäbiz

Apråpå snöboll så är det ju julafton snart, det ska bli kul, så länge snön håller sig borta är jag änna glad!
Jag önskar mig ingenting faktiskt, jag behöver inet så specielllt, det viktigaste tycker jag är att man träffas och är tillsammans, det är den finaste julklappen!!!!

Jag håller på att skriva ner min föreläsning på papper, det går ganska bra, men inte sp bra som jag riktigt vill =) 
Det sitter liksom bättre i huvudet, jag vet inte om jag ´ska låta det fortfarande få vara där, det kanske är bäst, får se hur jag gör hehe. Min drömm är att komma uut och föreläsa, på riktigt. Jag vill berätta min story om min matteresa, ge den till människor, mina erfarenheter kanske kan ge andra människor lite mer kraft! Jag vill ge dom det, så mycket det går!

Idag har jag tittat lite på idol, Andreas åkte ut, det var okej tyckte jag, på tiden heheh
Äsch, jag ska ju inte sägsa något egentligen, tittar ju inte 100% men ändå!

En polare från Norrköping ringde, han ska komma ner till gbg i januari, ska bli kul att ses! Man kan aldrig få för många vänner!

Imorgon blir det bio för mig o en vän, vi ska se Cornelis, det ska bli skoj!
Skriver lite imorgon om hur den var!


Theo

Kan ju inte låta bli att lägga in tt foto på min lilla älskling!


Idag blev det ett långt inlägg, men gör la inget!

Ha det så bra!

Vi hörs!

//Ewe

 
Postat i Allmänt | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-12

Hej igen!

Hej på er!

Det var lägesen, typ i maj jag skrev senast, I'm back!

Studenten va nice, det gick lite snabbt när vi sprang ut så man knappt fatta att det ens händ men kul var det! Låten vi sprang ut till va Summer of 69 med Bryan Adams, riktigt kul och en häftig känsla! Men det klart det var sorgligt också, att inte få träffa alla människor igen på samma sätt som man gjort hela gymnasietiden det känns i hjärtat Men det är ju så det är, man möts och man skiljs åt och går vidare, på vägen kanske man ses igen? det är ju aldrig omöjligt! =)

Så vad har hänt efter studenten?

Inte så mycket egentligen, just nu håller jag på att fundra på vad jag verkligen vill göra samtidigt som jag söker jobb heheh, men det är ju som det är, det är ju inte lätt att få jobb idag liksom..men man får ju aldrig ge upp!!
Skriver mycket som vanligt fortfarande, det blir mycket mattetexter, kul är det

Just nu halvtittar jag på idol, vetefan vem jag hejar på, jag trodde Wiese skulle åka idag, men han gick vidare...jag tycker han skulle åkt ut för längesen...men men...det är en tävling heheh.
Vet inte vad som händer sedan, det blir nog att ta ett glas vin tror jag!

Ha det gott!

//Ewe


Soluppgång

Soluppgång från balkongen
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.